Aanbouw

Onder aanbouw verstaan wij alle bijgebouwen aan het huis. Zoals een keuken, berging en garage, maar ook de tuinhuisjes en de tuinmuren.
Ook een carport of een afdak kunnen gerealiseerd worden. Als u contact met ons opneemt komen we eerst bij u thuis kijken naar de  huidige situatie. Dan kunnen we kijken of u een vergunning nodig heeft of dat een melding al voldoende is.
Voor sommige aanbouwen heeft u zelfs niks nodig.

Alleen een goede aannemer die u bij alles een passend advies kan geven, BOUW OP MA[A]T kan u hierbij helpen en adviseren.
Na dit gesprek en goed advies kunnen wij u een vrijblijvende offerte aanbieden, indien u akkoord gaat met de offerte kunnen we beginnen met het bouwrijp maken van het te bebouwen terrein. Het slopen en afvoeren van oude aanbouwen  en gebouwtjes kunnen wij ook doen.
Daarna beginnen we met het graven van een goede fundering, dit is een van de belangrijkste punten van een aanbouw, aangezien de fundering de gehele bouw moet dragen.
Hierna gaan we beginnen met de wanden te maken, dit kan van verschillende materialen gemaakt worden, vaak ligt dat eraan welke aanbouw het is, denk maar eens aan hout en steen. De kozijnen doen we dan meteen inwerken ook deze kunnen van verschillende materialen zijn. En als laatste komt het dak erop.

Dan is de ruwbouw klaar en ligt het eraan wat U als klant met de afwerking wil.
Ook hier kunnen wij veel in adviseren en realiseren, denk maar eens aan elektriciteit, leidingwerk, afwerkvloeren en tegelwerk.


Voor alle vragen en advies staan wij voor u klaar, neem vrijblijvend contact met ons op.

Bouw op Ma[a]t


Walem 110,
6342 PA Walem
6301xv Valkenburg a/d Geul
Tel: 06-53930677

 


IBANnummer: NL14RABO0300695001
KvK nr: 62161652
BTW nr: NL001837314B31
© Copyright 2020